|
|
Pisztáciás marcipánpraliné
Hozzávalók
30 dkg marcipánmassza 7 dkg ?rölt pisztácia 4 ev?kanál rum 40 dkg tortabevonó csokoládé 5 dkg tejcsokoládé
A marcipánt, az ?rölt pisztáciával és a rummal jól összedolgozzuk. A masszából süt?papírral bélelt tálcára nyomózsákból, vagy két bevizezett kiskanál segítségével 3 centi átmér?j? gömböket formálunk. Legalább egy napig száradni hagyjuk. Ezután a tortabevonót vízg?zön megolvasztjuk, és a gömböket villára szúrva egyenként belemártjuk. Jól lecsöpögtetjük, és azonnal minyonpapírba pottyantjuk. Ha megszilárdultak, a tetejüket felolvasztott tejcsokoládéval megspricceljük.
Elkészítési id?: 50 perc + szárítás.
Italajánlat: gyümölcssör.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|