|
Receptek » Barackos narancspuding mikrohullámúkészülékben | | |
|
2024.Máj.17. |
|
Barackos narancspuding mikrohullámúkészülékben
Hozzávalók
1 zacskó vaníliás pudingpor 3 dl tej 2 dl frissen facsart narancslé 2-3 ev?kanál cukor 12 szem aszalt sárgabarack a díszítéshez: narancs
A pudingport mély t?zálló tálba szórjuk, és 1-1 deci tejjel és narancslével meg a cukorral habver?vel simára dolgozzuk. A maradék tejjel és narancslével felengedjük, elkeverjük, és 600-650 wattal 6 percig f?zzük. Közben néhányszor megkeverjük. Az aszalt sárgabarackokat lapjában kettévágjuk, és 4 hideg vízzel kiöblített pudingforma alján elosztjuk. A forró pudingot ráöntjük, és hagyjuk teljesen megdermedni. A narancsot megmossuk, héjából vékony csíkokat vágunk.
A gyümölcsöt meghámozzuk, cikkekre szedjük. Tálaláskor a pudingokat desszertes tányérokra borítjuk, és narancsgerezdekkel körülrakva, narancshéjjal megszórva tálaljuk.
Elkészítési id?: 15 perc.
Egy adag: 170 kcal / 711 kJ.
Italajánlat: édes fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|