|
|
Burgonyás zellerhab
Hozzávalók
2 nagy zellergumó citromlé 25 dkg burgonya só, bors pici reszelt szerecsendió 2 ev?kanál liszt 1-2 dl tej
A megtisztított zellert citromlével bedörzsöljük, nehogy megfeketedjen és a tisztított burgonyával együtt karikákra vágjuk. A lisztet másfél liter sós vízben elkeverjük, és puhára f?zzük benne a zellert és a burgonyát. Langyosra h?tjük, majd turmixoljuk. Hozzáadjuk a tejet (amennyit felvesz) és állandóan kevergetve visszatesszük a t?zre, hogy megforrósodjon. F?tt marhahúshoz kit?n?.
Elkészítési id?: 40 perc.
Egy adag: 157 kcal / 657 kJ.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|