|
|
Erdélyi polenta
Hozzávalók
Egy mélyebb tálat meglangyosítunk, 6 szobah?mérséklet? tojást 5 deci kukoricaliszttel addig keverünk benne, míg sima lesz. Megsózzuk, és 5 deci tejföllel újra kikeverjük. Tiszta konyharuhába vagy s?r? vászonba öntjük, 2-2 ellentétes sarkát összecsomózva batyut kötünk bel?le, és egy megvajazott fakanálnyélre akasztva enyhén sós, forró vízben két órán át f?zzük. Forró olvasztott vajjal elkevert reszelt parmezánnal leöntve tálaljuk.
Elkészítési id?: 2 óra 30 perc.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|