|
|
Modern, mustárospuliszka
Hozzávalók
Úgy készül, mint az egyszer? puliszka, de amikor a kukoricadara megf?tt, 5 dekányi reszelt sajtot, 3 ev?kanálnyi cip?s mustárt, és 1 ev?kanál mustármagot keverünk bele. Kivajazott tepsibe terítjük, a tetejére 5 deka reszelt sajtot szórunk, és diónyi vajat is rámorzsolunk. Forró süt?ben (240 °C; légkeveréses süt?ben 225 °C) 10 percig pirítjuk. Mustármagcsírával - amit bármilyen friss, kissé csíp?s csírával helyettesíthetünk - megszórva kínáljuk.
Elkészítési id?: 1 óra.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|