|
|
Eresztett puliszka
Hozzávalók
Hasonlóan készül, mint az egyszer? puliszka, azzal a különbséggel, hogy a kukoricadarát apránként, ökölbe szorított markunkból csorgatjuk a lobogva forró, enyhén sós vízbe, és a f?zés ideje alatt folyamatosan keverjük. Ezzel a módszerrel puhább, lágyabb puliszkát kapunk, amit deszkára borítva hagyunk kih?lni, és ekkor szeleteljük a cérnás módszerrel vagy forró vízbe mártott késsel.
Elkészítési id?: 45 perc.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|