|
|
Citrom-narancsmártás
Hozzávalók
1-1 narancsot és citromot gondosan meghámozunk. Húsukat el?bb vékony szeletekre, majd apró kockákra vágjuk. Tálba tesszük, 10 deka áttört áfonyalekvárt és 6 deka áttört málnalekvárt adunk hozzá, fél deci félédes vörösborral és 2 ev?kanál konyakkal ízesítjük. 1 citrom meg 1 narancs kifacsart levével és 1 ev?kanál mustárral jól elkeverjük. Hideg sültekkel, frissen sült pecsenyékkel egyaránt harmonizál.
Elkészítési id?: 25 perc.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|