|
Receptek » Hagymaleves füstölt virslivel | | |
|
2024.Máj.16. |
|
Hagymaleves füstölt virslivel
Hozzávalók
1-1 közepes vörös- és lilahagyma 1 kis szál póréhagyma 2 ev?kanál olaj 6 dl húsleves (leveskockából is jó) só, ?rölt fehér bors 2 pár füstölt b?rös virsli 1 dl száraz fehérbor
Mindhárom hagymát megtisztítjuk, és kockákra illetve a pórét nem túl vékony karikákra vágjuk. Fazékban az olajon aranysárgára pirítjuk. A húslevessel felöntjük, sózzuk, borsozzuk, és 10 percig f?zzük. Közben a virslit apróra daraboljuk. A levest merül?mixerrel pürésítjük, és ismét felforraljuk. A virslit beleszórjuk, a bort belecsorgatjuk, és azon forrón tálaljuk. Forró pirítósszelet illik hozzá.
Elkészítési id?: 40 perc.
Egy adag: 383 kcal / 1601 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|