|
|
Pikáns csirkeragu
Hozzávalók
10 deka spárgát és 1 szál sárgarépát megtisztítunk, 2 centis darabokra vágjuk, és sós vízben roppanósra f?zzük. Lesz?rjük, lecsöpögtetjük. 1 fél csirkemellfilét vékony csíkokra metéljük, sóval, ?rölt csip?s pirospaprikával meghintjük, és 1 ev?kanál lisztben megforgatjuk olajon hirtelen pirosra sütjük. A zöldségeket meg 5-6 szem kimagozott olajbogyót hozzáadunk, 2 ev?kanál citromlével meg fél deci száraz fehérborral meglocsoljuk. Kakukkf?vel megszórjuk, és 2 percig kevergetve együtt pirítjuk. Apróra vágott petrezselyemmel gazdagon megszórva tálaljuk. Párolt rizs illik hozzá.
Elkészítési id?: 440 perc.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|