|
|
Paprika-sárgadinnye mártás
Hozzávalók
Egy paradicsompaprikát lobogva forró, sós vízzel leforrázunk, majd héját késsel lehúzzuk. Egy fél sárgadinnyét meghámozunk, magjait kikanalazzuk, és húsát a paprikával együtt apró kockákra vágjuk. Fél deci hideg húslevest meg 2 ev?kanál balzsamecetet öntünk rá, majd finomra vágott metél?hagymával, petrezselyemmel f?szerezzük, és jól összekeverjük. Sózzuk, borsozzuk, beh?tve hideg marha- és sertéssültek mellé kínáljuk.
Elkészítési id?: 20 perc.
Egy adag: 550 kcal / 2310 kJ.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|