|
|
Zöldmandula mártás
Hozzávalók
5 deka megmosott parajlevelet, egy jó maréknyi friss bazsalikomlevelet, 3 ev?kanál pirított, ?rölt mandulát 1 deci olajjal turmixolunk. Sóval, ?rölt fehér borssal és fél citrom kifacsart levével ízesítjük. Tálalásig h?t?be tesszük. Hideg pulyka- vagy csirkemellhúsból és zöldségfélékb?l készült étvágyfalatokhoz ajánljuk.
Elkészítési id?: 20 perc.
Egy adag: 750 kcal / 3150 kJ.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|