|
Receptek » Hideg citromos paradicsomleves | | |
|
2024.Máj.15. |
|
Hideg citromos paradicsomleves
Hozzávalók
1 l frissen préselt paradicsomlé fél citrom leve és héja só frissen ?rölt fekete bors porcukor betétként: apróra vágott paradicsom- és uborkakockák pirított zsemlekocka f?tt csirkehúscsíkok
A paradicsomlevet - amit legegyszer?bb gyümölcscentrifugával készíteni, de szitán is áttörhetjük - a citromlével, késhegynyi reszelt citromhéjjal, sóval, borssal és cukorral kellemesen pikánsra ízesítjük. Lefedve h?t?szekrénybe tesszük, mert csak nagyon hidegen jó. A levesbetétként kínált paradicsom- és uborkakockákat vagy pirított zsemlekockákat külön tálaljuk hozzá, hogy mindenki kedve szerint tehessen bel?le levesébe.
Elkészítési id?: 20 perc + h?tés.
Egy adag: 138 kcal / 577 kJ.
Italajánlat: száraz rozébor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|