|
|
Mandulás körte
Hozzávalók
4 körte 1 ev?kanál citromlé 5 dkg margarin 5 dkg szeletelt, pirított mandula 3 ev?kanál méz 1 ev?kanál étkezési keményít? 1 dl édes fehérbor
A körtét meghámozzuk, magházát kimetsszük, húsát gerezdekre vágjuk és a citromlével meglocsoljuk. A körteszeleteket a margarinon megfuttatjuk, a mandulát rádobjuk, a mézet ráöntjük és néhány percig együtt pároljuk. A keményít?t a borban simára keverjük, a mandulás körtére csurgatjuk és bes?rítjük vele. Szárnyassültek könny? körete.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|