|
|
Joghurtos csirkecomb
Hozzávalók
2 zacskó sült csirkéhez való pácpor (készen kapható) 2 dl olaj vagy 4 dl natúr joghurt 0,5 dl friss narancslé 16 kisebb csirke alsócomb 1 ev?kanál köménymag
A pácport az olajjal vagy a joghurttal és a frissen facsart narancslével alaposan elkeverjük. A megmosott, leb?rözött csirkecombokat tálba rakjuk, és a keveréket egyenletesen ráöntjük. Fél órán át a h?t?szekrényben érleljük, közben többször átforgatjuk, hogy a pác mindenütt jól átjárja. A csirkecombokat forró grillrácsra sorakoztatjuk, és szorgalmasan forgatva aranypirosra sütjük. Miel?tt elkészül, néhány szem köménymaggal meghintjük. Bármilyen könny? rizskörettel vagy egy kevés finomra vágott er?s paprikával megszórt sárgadinnyével kiváló, de a legfinomabb önmagában.
Elkészítési id?: 20 perc + pácolás.
Egy adag: 376 kcal / 1572 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|