|
|
Oldalasropogós
Hozzávalók
1 dl olaj 1 zacskó sült húshoz való pácpor (készen kapható) 1 kg sertésoldalas 2-3 gerezd fokhagyma 1 kiskanál szójamártás
Az oldalast a csontok mentén 4 egyenl? részre vágjuk. A pácot az olajjal, a zúzott fokhagymával meg a szójamártással jól összekeverjük. A húst alaposan körbekenjük vele, majd 20-30 percig h?t?szekrényben hagyjuk pácolódni. Ezután parázs felett, rácsra fektetve kb. 1 órán át sütjük. Közben a páclével kenegetjük, és többször megfordítjuk.
Elkészítési id?: 1 óra + pácolás.
Egy adag: 525 kcal / 2195 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|