|
|
Alufóliában sült újburgonya
Hozzávalók
Ezt úgy készítjük, hogy személyenként 3-4 kisebb, egyforma újburgonyát tiszta kis konyhai körömkefével folyóvíz alatt alaposan megsikálunk, egyenként vagy kettesével lazán alufóliába csomagoljuk, kisebb tepsibe sorakoztatjuk, és a süt? bekapcsolásakor azonnal a legalsó polcra tesszük sülni. Mire a hal elkészül, a burgonya is megpuhul. Kicsomagolva, késsel kissé behasítva (nem kettészelve!) a halszeletek mellé adagoljuk. A mártásból a burgonyák tetejére is csorgatunk egy keveset. Legvégül az egészet apróra vágott, friss petrezselyemmel gazdagon megszórjuk.
Elkészítési id?: 40 perc.
Egy adag: 322 kcal / 1346 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|