|
|
Epres torony
Hozzávalók
30 dkg friss, száraz eper 4 pohár él?flórás natúr joghurt 4 ev?kanál tejszín 2-3 ev?kanál porcukor
Az epret alaposan megmossuk, leszárogatjuk, lecsumázzuk, kb. 1 centis kockákra vágjuk, és három adagra osztjuk. Az egyik adagot a joghurttal, a tejszínnel és a porcukorral együtt turmixoljuk, majd tálba öntjük. A második adag eperkockát beleforgatjuk, és a keveréket hosszúkás poharakba adagoljuk. A maradék eperkockákat a tetejükre halmozzuk. Hosszú nyel? fagylaltoskanál kíséretében adjuk asztalra. A vastagra szelt pirított kalács ehhez is nagyon finom.
Elkészítési id?: 10 perc.
Egy adag: 313 kcal / 1308 kJ.
Italajánlat: édes fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|