|
|
Borsos cseresznye
Hozzávalók
3 ev?kanál vaj (margarin nem jó hozzá!) 3 ev?kanál barna cukor 50 dkg kimagozott fekete cseresznye 1 dl cseresznyepálinka 1 mokkáskanál ?rölt fehér bors 50 dkg vanília fagylalt
Lábasban a vajon a barna cukrot addig pirítjuk, amíg karamell lesz bel?le. A cseresznyeszemeket belekeverjük. A cseresznyepálinkát ráöntjük és meggyújtjuk. Ha elaludt a láng, a fehér borssal megszórjuk. Fagylaltos kelyhekben szétosztott vanília-fagylaltra kanalazzuk a flambírozott borsos cseresznyét és azonnal tálaljuk.
Elkészítési id?: 20 perc.
Italajánlat: édes fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|