|
|
Tulipános gyümölcssaláta
Hozzávalók
1 kisebb sárgadinnye 1 gerezd görögdinnye 2 narancs 1 citrom 1 ev?kanál vodka vagy cseresznyelik?r 20 többféle szín? tulipánszirom
A kétféle dinnyéb?l kis dinnyevájóval vagy éles kiskanállal kis golyókat, ?falatkákat? vájunk, a megmosott meghámozott narancsot és citromot apró kockákra vágjuk. Az összes gyümölcsöt tálba töltjük, a vodkával vagy a lik?rrel meglocsoljuk, alaposan összekeverjük, és 1-2 órára h?t?szekrénybe tesszük, hogy ízei összeérjenek. Tálalás el?tt a tál szélét és a gyümölcssaláta tetejét a megmosott, leszárogatott tulipánszirmokkal díszítjük. A szirmokat ne keverjük bele a salátába, mert összeesnek!
Elkészítési id?: 15 perc + érlelés.
Egy adag: 188 kcal / 786 kJ.
Italajánlat: félédes fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|