|
|
Szalonnában pirult bélszín
Hozzávalók
Személyenként 2, egyenként kb. 10 dekás bélszínszeletet számítunk. Az az ideális, ha úgy két centi vastagok. Mustárral és ?rölt borssal bedörzsölve, olajjal körbekenve h?t?szekrényben érleljük 2 napon át. Sütéskor egy-egy vékony szelet húsos szalonnával körbekötözzük úgy, hogy a szalonna meg a hús közé 1-1 friss babérlevelet is bújtatunk. Grill-lapon vagy serpeny?ben el?sütjük - a rajta lév? olaj elegend? hozzá -, majd forró süt?ben kb. 6-10 perc alatt ?kihúzatjuk? a kívánt módra: angolosra, félangolosra vagy egészen átsütjük. Közvetlenül tálaláskor kissé megsózzuk, és egy kevés borsot is ?rölünk rá.
Elkészítési id?: 40-50 perc + pácolás.
Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|