|
Receptek » F?szerekkel érlelt szalonnás sertésmáj | | |
|
2024.Máj.17. |
|
F?szerekkel érlelt szalonnás sertésmáj
Hozzávalók
50 deka sertésmájat 3-4 centi hosszú, 2 centi széles csíkokra vágunk. 5 deci húslevest (vagy ugyanennyi vízben föloldott 1 leveskockát) fél kiskanál ?rölt borssal, 1 kiskanál mustármaggal meg 2-3 gerezd zúzott fokhagymával f?szerezünk, s ha kih?lt, a májat belekeverjük. Letakarva 3-4 órán át h?t?szekrényben érleljük. Ezután lecsöpögtetjük, egyenként kis darab vékony szelet húsos szalonnába csomagoljuk, majd tepsibe rakjuk. Forró süt?ben 8-10 perc alatt megsütjük. Néhány szem olajbogyót is kínálunk hozzá tálaláskor.
Elkészítési id?: 45 perc + pácolás.
Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|