|
|
Fehérboros póréhagyma
Hozzávalók
2 karcsú póréhagymát megtisztítunk, és 2 centis darabokra vágunk. Serpeny?ben
4 ev?kanál megforrósított olajon megfuttatjuk, de miel?tt megpirulna, egy kevés vizet öntünk alá. 6-8 perc alatt roppanósra pároljuk. Közben elkészítjük ugyanazt a mártást, amelyet a fürjtojásokhoz. Tálaláskor ebben forgatjuk meg a póréhagymát.
Elkészítési id?: 25 perc.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|