|
|
Pikáns epres pirítós
Hozzávalók
8 szelet szendvicskenyér 20 dkg natúr krémsajt 15-20 szem friss eper a tetejére: frissen ?rölt fekete bors
A kenyérszeleteket megpirítjuk, majd a krémsajttal mindegyiket vastagon megkenjük. Az epret megmossuk, leszárogatjuk, szárukat lecsipkedjük. A szemeket vékony szeletekre vágjuk, és a megkent kenyerekre rakjuk. A tetejükre gondolatnyi feketeborsot ?rölünk. Nagyon fontos, hogy ezt csak a tálalás el?tti pillanatokban tegyük, mert így érhetjük el azt a pikáns ízélményt, amit?l ez a reggeli igazán különleges.
Elkészítési id?: 10 perc.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|