Pikáns epres pirítós

Hozzávalók

8 szelet szendvicskenyér
20 dkg natúr krémsajt
15-20 szem friss eper
a tetejére:
frissen ?rölt fekete bors

      A kenyérszeleteket megpirítjuk, majd a krémsajttal mindegyiket vastagon megkenjük. Az epret megmossuk, leszárogatjuk, szárukat lecsipkedjük. A szemeket vékony szeletekre vágjuk, és a megkent kenyerekre rakjuk. A tetejükre gondolatnyi feketeborsot ?rölünk. Nagyon fontos, hogy ezt csak a tálalás el?tti pillanatokban tegyük, mert így érhetjük el azt a pikáns ízélményt, amit?l ez a reggeli igazán különleges.


Elkészítési id?: 10 perc.

Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség