|
|
Sajtos virslisaláta
Hozzávalók
4 virsli 3 közepes, kemény paradicsom 25 dkg ementáli sajt 1 kis fej saláta fél szál póréhagyma 3 ev?kanál fehérborecet 1 kiskanál csíp?s mustár fél mokkáskanál só csipetnyi ?rölt bors 5 ev?kanál kukoricacsíra-olaj
A virslit ugyanúgy el?készítjük, mint a fenti recepteknél. A paradicsomok szárát kimetsszük, húsukat csinos kis hasábokra vágjuk, akárcsak a sajtot. A salátát leveleire bontva megmossuk, leszárogatjuk, majd vékony csíkokra metéljük. A megtisztított pórét fölszeleteljük. Az ecetet a mustárral, a sóval meg a borssal jól kikeverjük, majd apránként az olajat is beleöntjük, végül az el?készített hozzávalókkal óvatosan összeforgatjuk. Letakarva, rövid id?re beh?tjük.
Elkészítési id?: 25 perc + pihentetés.
Egy adag: 494 kcal / 2065 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|