|
|
Magyaros virslisaláta
Hozzávalók
25 dkg cérnametélt só 1 ev?kanál olaj 15 dkg csiperke 4 ev?kanál kész majonéz 3 dl tejföl fél kiskanál csíp?s gulyáskrém csipetnyi ?rölt bors 4 virsli
A cérnametéltet enyhén sós vízben kif?zzük, lesz?rjük, jól lecsöpögtetjük. Amikor kih?lt, az olajjal összekeverjük. A gombát megtisztítjuk, cikkekre szeljük, és kissé sós vízben 4-5 percig f?zzük, majd lesz?rjük, lecsöpögtetjük. A majonézt a tejföllel összekeverjük, a gulyás-krémmel ízesítjük, enyhén megsózzuk, megborsozzuk, és a tésztát, a gombát meg a leb?rözött, karikákra szelt virslit is beleforgatjuk. Letakarva, rövid id?re beh?tjük.
Elkészítési id?: 25 perc + érlelés.
Egy adag: 649 kcal / 2713 kJ.
Italajánlat: rozébor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|