|
|
Paprikasalsa
Hozzávalók
1 nagy húsos zöldpaprika 1 hagyma 3 lukullusz paradicsom 3 ev?kanál ecet 1 ev?kanál cukor 3 ev?kanál olívaolaj só, ?rölt bors
A paprikát félbevágjuk, kicsumázzuk, erét eltávolítjuk. A hagymát lehéjazzuk. A paradicsom kocsányát kivágjuk. Mindhárom zöldfélét azonos, körömnyi nagyságú kockákra vágjuk és egy mély salátástálban az ecettel és a cukorral összekeverjük. Megsózzuk, megborsozzuk, végül az olajjal meglocsoljuk. Frissensültek mellé saláta helyett savanyúságként kínáljuk. H?t?szekrényben több napig eláll.
Elkészítési id?: 15 perc.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|