|
|
Szalonnás zöldségköret
Hozzávalók
1 csomag (10 dkg) mélyh?tött vegyes zöldség 15 dkg szeletelt, húsos szalonna 1 ev?kanál olaj
A vegyes zöldséget - lehet?leg g?z fölött - puhára pároljuk. (Így nem kell sz?rni és nem ázik el.) Eközben a szalonnát vékony csíkokra vagy kockákra vágjuk és az olajon kisütjük. A zöldséget belekeverjük. Sózni nem nagyon kell, mert a szalonna is sós. Egytálételt is készíthetünk bel?le, ha a kiolvasztott szalonnával elkevert zöldséget t?zálló tálba terítjük, egy kevés reszelt sajttal megszórjuk és néhány percre a süt?be tesszük, hogy a sajt ráolvadjon. Tápláló, könny? és gyors vacsora.
Elkészítési id?: 25 perc.
Italajánlat: száraz fehérbor:.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|