|
|
Hegyaljai serpeny?s
Hozzávalók
(2 személyre) 1 csomó újhagyma 4 ev?kanál olaj 15-20 dkg rókagomba 1 karcsú cukkini (30 dkg) 2 savanykás alma 1 húsos narancsszín? paprika só
Az újhagymát megtisztítjuk, vékonyan fölszeleteljük, majd az olajban megfuttatjuk. A megmosott rókagombából a nagyobbakat félbevágjuk, a kisebbeket egészben hagyjuk. A hagymás olajon 2-3 percig pirítjuk, majd belekerül a karikákra szelt cukkini is. 2 perc elteltével a meghámozott, kicsumázott, gerezdekre szelt almát is beleszórjuk, ismét 2 percig pirítjuk, a kicsumázott, vékony csíkokra metélt paprikát is hozzáadjuk. Végül az utolsó 2 percnyi pirítás következik, majd megsózzuk és tálaljuk.
Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 445 kcal / 1861 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|