|
|
Mustáros-szalonnás virsli
Hozzávalók
8 virsli vagy krinolin 2 ev?kanál mustár 8 szelet húsos szalonna
A virsliket leb?rözzük, hosszában behasítjuk és a vágatokat mustárral megkenjük. Mindegyiket egy-egy szalonnaszelettel körbetekerjük, majd grillrácsra fektetve, közepesen izzó parázs fölött, többször megforgatva kb. 8 percig sütjük.
Elkészítési id?: 25 perc.
Egy adag: 475 kcal / 1986 kJ.
Italajánlat: világos sör.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|