|
|
Virslis karfiolsaláta
Hozzávalók
50 dkg karfiol (fagyasztott is lehet) só 4 ev?kanál citromlé 4 virsli 1 közepes lilahagyma 1 csokor metél?hagyma 1 ev?kanál csíp?s mustár fél mokkáskanál ?rölt bors 4 ev?kanál olaj
A virslis karfiolsalátához a rózsáira bontott zöldséget enyhén sós, a fele citromlével ízesített vízben puhára f?zzük, utána lesz?rjük, és h?lni hagyjuk. A virslit karikákra vágjuk. A lilahagymát megtisztítjuk és közepes kockákra, a metél?hagymát finomra aprítjuk. A maradék citromlevet a mustárral meg a borssal összekeverjük, az olajat cseppenként beledolgozzuk. Végül a karfiolt, a virslit és a hagymát beleforgatjuk, a metél?hagymával f?szerezzük.
Elkészítési id?: 45 perc.
Egy adag: 290 kcal / 1213 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|