|
|
Ecetes karfiolsaláta
Hozzávalók
1 kg karfiol (fagyasztott is lehet) só 3 dl víz 3 ev?kanál tárkonyecet vagy almaecet 3 ev?kanál porcukor 3 ev?kanál olaj egy csokor petrezselyem fél mokkáskanál ?rölt bors
Az ecetes változathoz a karfiolt rózsáira bontjuk, és kissé sós vízben megf?zzük. Levében h?lni hagyjuk, majd lecsöpögtetjük. A vízben az ecetet, a porcukrot meg az olajat elkeverjük, kissé megsózzuk. A fölaprított petrezselyemmel f?szerezzük, megborsozzuk, végül beleforgatjuk a karfiolt.
Elkészítési id?: 40 perc.
Egy adag: 203 kcal / 849 kJ.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|