|
|
Bombázó sajtos
Hozzávalók
10 dkg reszelni való sajt 10 dkg natúr sajt fél csokor petrezselyem egy csipetnyi pirospaprika egy csipetnyi só 1 kiskanál mustár 2 magos - lehet?leg barna - zsemle a díszítéshez: néhány salátalevél
A sajtot lereszeljük, majd a natúr sajttal jól összekeverjük. A fölaprított petrezselyemmel és a pirospaprikával f?szerezzük, megsózzuk, a mustárral ízesítjük. A zsemléket félbehasítjuk, salátalevelekkel megrakjuk, majd az ízes sajtot ráhalmozzuk.
Elkészítési id?: 6-7 perc.
Egy adag: 839 kcal / 3507 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|