|
|
Nagy falat
Hozzávalók
1 kisebb f?tt burgonya fél cs? piros húsú paprika 2 tojás csipetnyi só 2 ev?kanál olaj 4 szelet kenyér 2 dkg vaj néhány salátalevél
A f?tt burgonyát hámozás után apró kockákra vágjuk. A paprikát kicsumázzuk, vékonyabb csíkokra metéljük. A tojásokat felverjük, megsózzuk. Teflonserpeny?be 1 ev?kanál olajat töltünk, megforrósítjuk. A burgonyát beleszórjuk, nagy lángon kissé megsütjük. Ezután addig hagyjuk a t?zön, amíg megkocsonyásodik. Egy fed? segítségével megfordítjuk - ha kell, némi olajat öntünk alá - és a másik oldalát is megpirítjuk, majd a tojást ráöntjük. Félbevágjuk, és 2-2 megvajazott kenyérszelet közé csúsztatjuk úgy, hogy salátalevéllel meg a paprikával megrakjuk.
Elkészítési id?: 20 perc.
Egy adag: 809 kcal / 3382 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|