|
|
Kapros uborkaleves
Hozzávalók
1 közepes kígyóuborka 4 gerezd fokhagyma 6-8 dkg finomra darált dió 1 csokor finomra vágott kapor 5 dl joghurt 5 dl jéghideg víz
Az uborkát meghámozzuk, majd finomra reszeljük. A présen átnyomott fokhagymával simára turmixoljuk. Ezután a diót és a kaprot is belekeverjük. Lefedjük és néhány órára a h?t?szekrénybe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Tálaláskor a joghurttal és a vízzel hígítjuk.
Elkészítési id?: 15 perc + h?tés.
Italajánlat: ásványvíz.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|