|
|
Málnadzsem
Hozzávalók
1 kg málna 1 kg bef?z?cukor 1 dl víz
A málnát gondosan megmossuk, és jól lecsöpögtetjük. A bef?z?cukorral és a vízzel nagy lángon kb. 4-8 percig (a zselépróbáig) f?zzük. Forrón töltsük üvegekbe és több órán át hagyjuk h?lni, miel?tt az üvegeket lezárnánk.
Jótanács: Tipp: még finomabb lesz a dzsem, ha a f?zés legvégén, ízlés szerint egy vaníliarudat és egy kis reszelt citromhéjat is adunk hozzá..
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|