|
|
Sárgabaracklekvár
Hozzávalók
1,2 kg sárgabarack 1 kg Koronás Bef?z?cukor 5 ev?kanál víz
Az érett, puha gyümölcsöt megmossuk, kimagozzuk, kisebb darabokra vágjuk. A Koronás Bef?z?cukorral és a vízzel összekeverjük, 6-8 percig f?zzük, amíg a s?r? lekvár el nem válik a kanáltól. Forrón üvegekbe töltjük és lezárjuk.
Jótanács: Tipp: Még finomabb, ha egy kis barackpálinkával is ?megbolondítjuk?..
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|