|
|
Rokfortos kukoricasaláta
Hozzávalók
1 kisebb kígyóuborka 3-4 dundi újhagyma 3 paradicsom 1 csomó retek 40 dkg fagyasztott morzsolt kukorica (lehet konzerv is) fél csokor petrezselyem 1 ev?kanál tárkonyecet 1 csapott mokkáskanál só fél mokkáskanál ?rölt bors 4 ev?kanál kukoricacsíra-olaj 15 dkg márványsajt
A zöldségeket megtisztítjuk, a kígyóuborkát, az újhagymát, a paradicsomot és a retket vékony karikákra vágjuk. A fölengedett kukoricát lecsöpögtetjük, és az el?z?ekkel együtt tálba szórjuk. A fölaprított petrezselymet a tárkonyecettel, a sóval, a borssal meg az olajjal összekeverjük, a zöldségekre öntjük, óvatos mozdulatokkal átforgatjuk. Tetejére márványsajtot morzsolunk.
Elkészítési id?: 20-25 perc.
Egy adag: 410 kcal / 1714 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|