|
|
Pikáns csirke
Hozzávalók
1 csirke 5 dkg kockára vágott szalonna 5 fej finomra vágott vöröshagyma 5 dkg csiperkegomba 1 üveg világos sör 50 dkg apró kockára vágott burgonya 1 finomra aprított sárgarépa 1 gerezd fokhagyma kevés kakukkf? fél babérlevél 5 dkg vaj vagy margarin finomra vágott petrezselyem
Daraboljuk fel a csirkét és néhány órára tegyük a sörb?l, 1 fej hagymából, egy sárgarépából, fokhagymából és kakukkf?b?l, valamint babérlevélb?l készített pácba. Kivétel után jól letörölve süssük meg egy kicsit zsírban a szalonnadarabokkal hagymával és a csiperkegombával együtt. Ha a hús már barnára színez?dött öntsünk hozzá 1 dl felmelegített és átsz?rt pácot. F?zzük puhára, és az utolsó 20 percben tegyük bele a burgonyát is. Tálaláskor szórjunk rá petrezselymet.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|