|
|
Majonézes töltött paprika
Hozzávalók
8 húsos zöldpaprika 25 dkg sült hús (lehet maradék is) 2 f?tt tojás 1 nagyobb ecetes uborka só 2 dl tejföl 1 nagy tubus kész majonéz
A paprikát megmossuk, majd süt?ben megsütjük. Utána néhány pillanatra hideg vízbe mártjuk, lecsöpögtetjük, küls? hártyáját lehúzzuk, végül kicsumázzuk. A húst a f?tt tojásokkal meg az uborkával együtt apróra vágjuk, kissé megsózzuk és épp csak annyi tejföllel meg majonézzel keverjük össze, hogy ne legyen száraz. Utána a paprikákba töltjük, melyeket tálon egymás mellé fektetünk, és a maradék tejföl és majonéz keverékével leöntünk. Puha kenyérrel kínáljuk.
Elkészítési id?: 1 óra.
Egy adag: 540 kcal / 2258 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|