|
|
Epres rakott palacsinta
Hozzávalók
1-1 csomag eperíz? és vaníliaíz? pudingpor kb. 1 liter tej 30 dkg eper 12 kész, hagyományos módon sütött palacsinta
Az eperíz? meg a vaníliaíz? pudingporokat a tejjel (esetleg cukorral) az el?írás szerint elkészítjük. Az összevágott epret az epres krémbe keverjük, kissé h?lni hagyjuk, a még kenhet? krémekkel a palacsintákat felváltva egymásra rétegezzük. Jól beh?tjük, végül cikkekre vágva kínáljuk.
Elkészítési id?: 25 perc + a palacsinta sütése + h?tés.
Egy adag: 405 kcal / 1693 kJ.
Italajánlat: édes fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|