|
|
Citromos csiga
Hozzávalók
35 dkg darált keksz 5 dkg darált dió 2 dl feketekávé 10 dkg cukor a krémhez: 10 dkg margarin 10 dkg porcukor, 1 citrom
A kekszet és a diót összekeverjük. A feketekávét és a cukrot felforraljuk, majd a kekszes dióra öntjük. Jól összedolgozzuk és téglalap alakban, egyenletesen süt?papírra vagy alufóliára simítjuk. A krémhez a margarint a porcukorral habosra keverjük, a citrom levét és reszelt héját hozzáadjuk. A kekszre kenjük és a papír segítségével szorosan feltekerjük. A papírba csomagolva legalább egy éjszakára hideg helyre tesszük. Másnap, amikor a papírból kibontjuk, vékony szeletekre vágva kínáljuk.
Elkészítési id?: 30 perc + h?tés.
Italajánlat: édes fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|