|
|
Pirított csirkemáj
Hozzávalók
1 nagy vöröshagyma 4 ev?kanál olaj 60 dkg csirkemáj (szív nélkül) 1 csapott kiskanál pirospaprika fél mokkáskanál ?rölt bors fél kiskanál majoránna
A hagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk és az olajban, közepes lángon, kevergetve 3-4 perc alatt üvegesre sütjük. Ez az id? pontosan elég arra, hogy a májat nagyobb kockákra vágjuk. A hagymához adjuk, és nagy lángon kevergetve 3-4 perc alatt megpirítjuk. A t?zr?l lehúzzuk, 1 csapott mokkáskanál sóval, a paprikával, a borssal meg a majoránnával f?szerezzük. F?tt burgonyával tálaljuk.
Elkészítési id?: 20 perc.
Egy adag: 457 kcal / 1911 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|