|
|
Borban sült vöröshagyma
Hozzávalók
Kis lábasban 1-2 babérlevéllel vajat forrósítunk, majd közepes nagyságú hagymákat pár percig pirítunk benne. Megsózzuk megborsozzuk, felengedjük annyi száraz vörösborral, hogy ellepje, és lassú t?zön, fed? alatt addig f?zzük, míg az egész a bort felszívja, vagyis ?zsírján áll?. Sajttal, kenyérrel kínáljuk.
Elkészítési id?: mennyiségt?l függ.
Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|