|
|
Boros nyúlcomb
Hozzávalók
4 dkg füstölt szalonna 2 ev?kanál olaj 1 vöröshagyma kb. 1,5 kg nyúlcomb só, ?rölt bors reszelt szerecsendió origánó menta bazsalikom 2 dl félédes vörösbor
A szalonnát kis kockákra vágjuk és az olajban kevergetve kiolvasztjuk. Közben a hagymát megtisztítjuk, fölaprítjuk, az el?z?ekhez adjuk, és üvegesre pirítjuk, utána belekerülnek a nyúlcombok, amit körös-körül fehéredésig sütünk. Megf?szerezzük, a bort ráöntjük, végül lefödve, kis lángon kb. 40 perc alatt megpuhítjuk. Vörösborban párolt vegyes zöldség illik hozzá.
Elkészítési id?: 1 óra.
Egy adag: 610 kcal / 2550 kJ.
Italajánlat: ugyanaz a vörösbor, amit az étel készítésénél használtunk.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|