|
|
Subás csirke
Hozzávalók
60-70 dkg levesben f?tt csirkehús (legfinomabb a comb) 1 kiskanál reszelt gyömbér 15-20 dkg dióbél 4 tojásfehérje 4 ev?kanál liszt a sütéshez: b? olaj
A csirkehúst kb. 3 centis kockákra vágjuk, a gyömbérrel f?szerezzük, és 20 percig pihentetjük. Ezalatt a diót durvára vágjuk. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd a lisztet ev?kanalanként óvatosan beleforgatjuk. A húsdarabokat el?ször ebbe mártjuk, utána a dióban meghempergetjük. Kis adagokban, b?, forró olajban 2-3 perc alatt megsütjük, szalvétára szedve lecsöpögtetjük. Burgonyapürével és fejes salátával tálaljuk.
Elkészítési id?: 35 perc.
Egy adag: 634 kcal / 2651 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|