|
|
Bundás sült csirke
Hozzávalók
4 csirkecomb 1 kiskanál só 1 mokkáskanál ?rölt bors 1 kiskanál pirospaprika a bundázáshoz: 15 dkg natúr kukoricapehely 2 ev?kanál zsemlemorzsa 1 mokkáskanál só 1-1 mokkáskanál ?rölt bors és pirospaprika 8 dkg liszt 3 tojás
A csirkecombokat leb?rözzük, a húst a forgóknál kettévágjuk, majd a sóval, a borssal meg a pirospaprikával bedörzsöljük. A kukoricapelyhet tiszta konyharuhába csomagolva húsver? kalapáccsal finomra törjük. Utána a morzsával, a sóval, a borssal meg a pirospaprikával összekeverjük. A csirkecombokat lisztbe, fölvert tojásba meg a f?szeres kukoricapehelybe forgatjuk, végül b?, közepesen forró olajban megsütjük, ahogyan a hagyományos rántott csirkét szokás. Még különlegesebb, ha a natúr kukoricapehely helyett annak f?szerezett változatát használjuk.
Elkészítési id?: 45 perc.
Egy adag: 457 kcal / 1911 kJ.
Italajánlat: vszáraz rozébor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|