|
|
Hurkás szendvics
Hozzávalók
2 ev?kanál borecet só, ?rölt bors 4 ev?kanál olaj 4 vékony szelet barna kenyér (legjobb hozzá a bajor barna) 7-8 dkg vaj vagy margarin 15 dkg véres hurka 1 vöröshagyma vagy metél?hagyma 1 alma
Az ecetet enyhén megsózzuk, megborsozzuk, az olajjal simára keverjük. A hurka és a hagyma héját lehúzzuk, az almát meghámozzuk. Mindezt apróra vágjuk, és az el?z?ekbe keverjük. A kenyérszeleteket elfelezzük, mindegyiket vajjal megkenjük. Az ízes vagdalékot egyenletesen ráhalmozzuk, és durvára aprított metél?hagymával megszórjuk. Azonnal tálaljuk, nehogy az alma megbarnuljon, noha az ecet egy kissé lelassítja ezt a folyamatot.
Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 413 kcal / 1727 kJ.
Italajánlat: világos sör.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|