|
|
Borpuncs
Hozzávalók
3 aszalt füge 1-1 kisebb alma és narancs 7 dl rozé vagy száraz vörösbor egy ujjnyi fahéj 3 szegf?szeg, egy csipet ?rölt bors 6-8 dkg cukor 2 ev?kanál konyak
A fügét apró darabokra vágjuk, az almát elnegyedeljük, magházát kimetsszük. A narancsot meghámozzuk, húsát felaprítjuk. A konyak kivételével az összes hozzávalót összekeverjük, és 2-3 percig f?zzük. Végül a t?zr?l lehúzzuk és a konyakot is beleöntjük. El?melegített t?zálló poharakba töltve kínáljuk úgy, hogy a gyümölcsöt az aljára szórjuk, és a forró puncsot rász?rjük.
Elkészítési id?: 20 perc.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|