|
|
Tejfölös-húsos lencsesaláta
Hozzávalók
30 dkg lencse 1 kiskanál só 1-2 babérlevél 2 lilahagyma 5 dl tejföl só ?rölt bors egy kis csokor metél?hagyma 20 dkg f?tt, füstölt hús
A tejfölös módozathoz a beáztatott lencsét enyhén sós, babérleveles vízben megf?zzük, lecsöpögtetjük, kih?tjük. A lilahagymát megtisztítjuk, egycentis kockákra vágjuk, és a lencsével együtt a tejfölbe keverjük. Megsózzuk, megborsozzuk, a fölaprított metél?hagymát és a kisebb kockákra vágott húst beleforgatjuk.
Elkészítési id?: 1 óra 30 perc + áztatás.
Egy adag: 616 kcal / 2579 kJ.
Italajánlat: pilseni típusú világos sör.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|