|
|
Sonkás-paprikás óriásbuci
Hozzávalók
fél-fél piros és zöld szín? kaliforniai paprika 15 dkg f?tt sonka 1 csokor friss petrezselyem 30 dkg friss sajt (a tejfölös túróhoz hasonló állagú) 1 dl tej só, ?rölt bors 2 ev?kanál citromlé 1 kiskanál reszelt ecetes torma néhány levél fodros zöldsaláta 4 magos óriás buci
A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, és húsát, akárcsak a sonkát, fél centis kockákra daraboljuk. Tálba szórjuk, a fölaprított petrezselymet, a friss sajtot, a tejet hozzáadjuk, megsózzuk, megborsozzuk. A citromlével meg az ecetes tormával pikánsra ízesítjük, végül az egészet lazán összekeverjük. A salátaleveleket megmossuk, leszárogatjuk, majd a lapjában félbevágott bucik alsó felére fektetjük. A tölteléket a salátalevelekre halmozzuk, végül a bucik tetejével befedjük.
Elkészítési id?: 20 perc.
Italajánlat: ásványvíz.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|